Veelgestelde vragen

U kunt bij ons met iDeal (ondersteund door elke Nederlandse bank indien u internetbankiert) of per creditcard afrekenen.

In het geval u de opdrachtgever van de uitvaart bent, heeft u tevens de mogelijkheid om ons het rouwwerk via de uitvaartonderneming in rekening te laten brengen. Deze optie kunt u op het laatste scherm bij het afrekenen selecteren, waarbij u wordt gevraagd de naam van de uitvaartonderneming in te vullen. Bestellingen zullen na ontvangst worden gecontroleerd en overlegd met de uitvaartonderneming

Wij vragen uiterlijk 24 uur van te voren uw bestelling te plaatsen. Tijdens het afrekenen kunt u best passende tijdvak selecteren.

Indien uw gewenste tijdvak niet langer beschikbaar is, kunt u telefonisch contact met ons op nemen om de eventuele mogelijkheden te bespreken.

Bij de Uitvaartbloemist Den Haag bestelt u mooi en betaalbaar rouwarrangement vanaf circa €50,00. Klik hier om uw budget voorkeur aan te geven.

Eén deel lint of een regel van maximaal 30 leestekens kost € 8,75. U kunt alle lint opties bekijken in onze lintenconfigurator (klik om naar de configurator te gaan).

Ja, dit is mogelijk: u kunt deze optie kiezen bij het afrekenen en de naam van de uitvaartonderneming in vullen.
Alleen de opdrachtgever van de uitvaart kan gebruik maken van deze betaaloptie. Bestellingen zullen na ontvangst worden gecontroleerd en overlegd met de uitvaartonderneming.

Vanaf €50,00 bezorgen wij gratis in ons bezorggebied: Den Haag en omliggende regio’s in Zuid-Holland (Rotterdam, Leiden, e.d.). Bekijk het volledige bezorggebied hier.

Indien u een kleine bestelling plaats, brengen wij in Den Haag per bestelling €4,95 in rekening; daarbuiten €6,95.

Valt uw gewenste bezorgadres buiten ons bezorggebied? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdelijk niet mogelijk te bestellen

Op dit moment is het niet mogelijk een bestelling te plaatsen via onze website vanwege een storing. Gelieve telefonisch met ons contact op te nemen. Onze excuses voor het ongemak.